Hodnocení klientů

Recenze z Google, Facebookové stránky a Instagramu.

VYNIKAJÍCÍ
28 recenze na
Tereza Nováková
Tereza Nováková
24/06/2022
Kdybych mohla, dám hvězdiček 10. Týnku jsem vybírala podle jejích webových stránek, připadalo mi, že dokáže zachytit atmosféru okamžiku. A nemýlila jsem se. Perfektně zdokumentovala celý náš den, z fotografií dýchá jedinečná atmosféra, přirozenost a uvolněnost. Profesionální přátelský přístup, rychlé akce, žádné zdržování a navíc perfektní spolupráce se zbytkem "týmu". Těžko bych hledala někoho lepšího. Týnko, moc děkujeme, že jsi nám vytvořila tak krásné vzpomínky. <3
Přečtěte si více
Jana Mrazova
Jana Mrazova
22/06/2022
Tynku jsme objevili na internetu rok na zpet, kdyz jsme hledali fotografa na svatbu. Nafotila nam krasne predsvatebno fotky a nasledne i celou svatbu, od te doby je nasim dvornim dokumentaristou pri kazde vyznamne udalosti. Foceni probihalo vzdy prirozene a prijemne. Rozhodne doporucuji vyuzit jejich sluzeb.
Přečtěte si více
Petra Tvrzova
Petra Tvrzova
17/06/2022
Chci touto cestou Krystýně moc poděkovat za krásné fotky, za super přístup a za rychlé dodání! Jsme moc rádi, že jsme Kristýnu oslovili a byla součástí našeho velkého dne. Je moc sympatická, focení pro nás bylo naprosto přirozené, protože jsme o Kristýně vůbec ani nevěděli :-) Byla tam kde být měla a zachytila vše co jsme chtěli. Doporučuji na 1000%
Přečtěte si více
Magdalena Havelkova
Magdalena Havelkova
02/06/2022
Moc krásné fotky nám paní Kristyna udělala. Vřele doporučuji všem kdo si chce rodinné focení užít a z výsledku být nadšený.
Přečtěte si více
Dominika Schuhová
Dominika Schuhová
27/05/2022
Týnku moc doporučujeme, ačkoliv to s námi měla těžší, tak se fotky z párového focení povedly. Byl to příjemný podvečer. Děkujeme.
Přečtěte si více
Jelena Iric
Jelena Iric
27/05/2022
Kristýna is very nice and professional photographer. We enjoyed time with her. She is perfect with kids, know how to relax them and make them smile, so thanks to her we have beautiful pictures. Highly recommend her.
Přečtěte si více
Lenka Mulačová
Lenka Mulačová
24/05/2022
Byli jsme na rodinném focení, po skončení jsme se báli, jaké fotky vzniknou, protože náš malý Vojta vůbec nechtěl spolupracovat, 90 % focení proplakal a vůbec nevím kdy Týna dokázala zachytit tak skvělé fotky, jsme moc spokojeni. Focení jsme dostali jako poukaz a věřím, že až naplánujeme další rodinné focení, vybereme si Kristýnu! Děkujeme.
Přečtěte si více
Michaela H
Michaela H
23/05/2022
Jsme strašně rádi, že byla Týna součástí našeho dne. Máme spoustu krásných fotek, na které se musím pořád dokola koukat, protože jsem z nich nadšená. Lepší fotografku jsme si vybrat nemohli. Moc děkujeme za krásné vzpomínky na nejkrásnější den :)
Přečtěte si více
Lucie Růžičková
Lucie Růžičková
03/05/2022
Rádi bychom poděkovali fotografce Kristýnce, za krásné zachycení našeho svatebního dne. Jsme nadšení a budeme Vás všude doporučovat! Díky fotkám od Vás si můžeme kdykoliv připomenout všechny ty krásné momenty, protože opravdu, jak se říká, to tak rychle uteklo. Také od všech ostatních máme jen samé krásné ohlasy a u prohlížení fotek po týdnu od svatby nejen nám ukápla slza. Moc děkujeme 🙏🥰❣️
Přečtěte si více
VYNIKAJÍCÍ
20 recenze na
Klára Rathousová
Klára Rathousová
03/07/2022
doporučuje
S Kristýnkou jsme absolvovali již druhé rodinné focení a z fotek jsme ohromně nadšení. Dokáže zachytit skvělé momenty a fotky tím vypadají velmi přirozeně. Navíc je velmi milá a sympatická. Mockrát děkujeme! 😍💯
Přečtěte si více
Petra Průchová
Petra Průchová
17/06/2022
doporučuje
Jsme moc rádi, že jsem Kristýnu náhodou našla na fb a oslovila ji. Musím říct, že lépe jsem vybrat nemohla 😊 Náš den nafotila dokonale, domluva absolutně bezkonkurenční a fotografování absolutně přirozené. Fotky dodané kvalitní, krásné a rychle 👏 Kristýnu doporučuji na 1000% Jsme rádi, že byla součástí našeho svatebního dne 😉
Přečtěte si více
Anna Strnad
Anna Strnad
31/05/2022
doporučuje
Paní Kristýna nám velmi rychle dodala krásné fotky, na které se musíme pořád dokola koukat. Děkujeme, že jste s námi strávila náš svatební den!
Přečtěte si více
Jelena Irić
Jelena Irić
27/05/2022
doporučuje
Kristýna is very nice and professional photographer. We enjoyed time with her. She is perfect with kids, she knows how to relax them and make them smile, so thanks to her we have beautiful pictures. Highly recommend her. Thank you Kristýna 😊
Přečtěte si více
Maira Salmenbayeva
Maira Salmenbayeva
07/12/2021
doporučuje
Focení s Kristýnou je velká radost, je moc milá a příjemná🥰 dělá to skvěle📸 poslední focení Vánoční byla okouzlující. V ateliéru s krásnou ozdobou, který Kristyna doporučila. A také hudba přidala správnou atmosféru k focení😍 Jsme rádi, že tě máme jako rodinnou fotografku, a můžeme zaznamenat důležité chvilky radosti s tebou❤️ Maira B.
Přečtěte si více
Iva Červenková
Iva Červenková
05/12/2021
doporučuje
Focení s Týnou bylo moc příjemné a milé. Máme díky ní krásný zážitek a úžasné fotky. Ještě jednou moc děkujeme a těšíme se na příště. 🤩😍 Iva a Michal
Přečtěte si více
Sandra Kvardová
Sandra Kvardová
25/09/2021
doporučuje
Dekujeme za prijemne focení s Kristynkou. nejen my,ale okolí je z fotek nadsene (slo o rodinnou fotografii) 💓 urcite jeste vyuzijeme 👍
Přečtěte si více
Katarzyna Vaňous
Katarzyna Vaňous
04/09/2021
doporučuje
Dlouho jsme hledali fotografa, ktery by nam udelal vkusne svatebni fotky a vyberu ani na chvili nelitujeme. Svatba je skvele zachycena se spoustou nadhernych detailu a momentek, ktere vyvolavaji vic vzpominek nez vsechny pripravene portrety. Kristyna ma opravdu oko pro detail i moment a velmi vkusna uprava fotek nam udelala velikou radost. Taky nasi hoste jsou z fotek nadseni. Navic Kristyna je velmi sympaticka. Vse probihalo rychle a bez problemu. Vrele doporucujeme a jeste jednou dekujeme! :)
Přečtěte si více
Petra Štěpánková
Petra Štěpánková
15/08/2021
doporučuje
Rádi bychom ještě jednou takhle veřejně poděkovali za nádherné fotečky. S Týnkou jsme si svatební i předsvatební focení moc užili. Fotky jsou přirozené a opravdu krásné :) Za velmi příjemné překvapení považujeme i to, že jsme všechny hotové fotečky obdrželi už pár dní po svatbě ;) Navíc je Týnka moc milá a je s ní skvělá domluva. Určitě doporučujeme všemi deseti!!!
Přečtěte si více

Pojďme fotit!