Hodnocení klientů

Recenze z Google, Facebookové stránky a Instagramu.

VYNIKAJÍCÍ
40 recenze na
Lucie Hedviková
Lucie Hedviková
21/10/2022
Při výběru fotografa/ky na svatbu jsme Týnu našli úplně náhodou, prohlídli jsme si její fotky na webu a byli jsme nadšení jak dokáže zachytit všechny důležité momenty. Po osobní schůzce bylo jasno. Sympatická a šikovná! Na všem jsme se předem domluvili a během svatby byla vždy přesně tam kde bylo potřeba, aby vše krásně zdokumentovala. Z fotek jsme my i naše okolí nadšení..Týnku rozhodně doporučujeme a věřím, že se s ní ještě někdy na focení potkáme!!
Přečtěte si více
Vlada Pituchova
Vlada Pituchova
15/10/2022
Focení s Kristýnou bylo velmi uvolněné a příjemné. Výsledek tomu odpovídá. Ani jsme nevěděli že jsme tak krásní :) Moc doporučujeme.
Přečtěte si více
Martina Mindžaková
Martina Mindžaková
15/10/2022
Moc děkujeme Kristýnce za krásné fotky,ale i příjemné focení na Petříně.Týnka už měla vytipovaná místa,byla moc milá a měla krásný vztah s naší dcerou a tudíž jsme si focení všichni užili.moc děkujeme.Martina M.
Přečtěte si více
Michaela Rendová
Michaela Rendová
14/09/2022
Týna je opravdový profesionál! Byla s ní příjemná komunikace už od začátku. Chtěli jsme hlavně někoho, kdo zachytí náš den, aniž bychom o fotografování věděli, což Týna splnila na jedničku. Během skupinkového focení nám poradila co a jak... Fotky jsou nádherné, je na nich přesně to, co očekáváte...detaily, momentky, ale i chvilky, které ani nevíte, že se děly. Celý den nám bohužel pršelo, ale ani na jedné fotce to není poznat, opravdu klobouk dolů. Lépe jsme si vybrat nemohli :) Děkujeme:))
Přečtěte si více
David Kopecký
David Kopecký
14/09/2022
Týně moc děkujeme, spokojenost, je to úžasný člověk. V hotelu Sen 8.8.2022 náš den "D" zaznamenán naprosto profesionálně :-) Eva a David
Přečtěte si více
Barbora Mandelíková
Barbora Mandelíková
07/09/2022
Týnu jsme si vybrali jako fotografku na naší svatbu a rozhodně nelitujeme. Už po osobním setkání na předsvatební schůzce jsem tušila, že celé focení bude pohodové, bez křeče a budeme mít spoustu krásných fotek. A Týna nezklamala. Společné focení jsme si moc užili i díky tomu, že Týna je strašně milá, do ničeho nás netlačila a máme tak krásné, přirozené fotky. Zároveň umí splynout s davem, což jsem vnímala během dne velmi pozitivně a její momentky se všem moc líbili. Výsledné on-line fotoalbum je bezkonkurenční! Týnku budeme určitě všem doporučovat! Ještě jednou moc děkujeme :-)
Přečtěte si více
Jarmila Marchevková
Jarmila Marchevková
29/08/2022
Týna je super, focení uvolněné, příjemné. Určitě se nevidíme naposledy. :-)
Přečtěte si více
Klára Červenková
Klára Červenková
24/08/2022
Kristýnu jako fotografku můžeme 100% doporučit. Měli jsme velké obavy z našeho svatebního focení, protože jsme kromě krátkého předsvatebního focení před objektivem nikdy nestáli. Ovšem focení s Týnou nás oba mile překvapilo a nervozita z nás spadla téměř okamžitě. Párové focení bylo velmi rychlé a přirozené (žádné pózování). Během celého svatebního dne se jí podařilo zachytit všechny okamžiky a detaily s tím, že všechny fotky jsou velmi povedené a to včetně fotek z tmavé stodoly. Náš výběr fotografky bychom neměnili. Ještě jednou děkujeme :) K a M
Přečtěte si více
Věra B.
Věra B.
10/08/2022
Chtěli bychom poděkovat Kristýnce za krásné fotky z naší svatby. Jsem moc ráda, že nás fotila právě ona a byla součástí našeho významného dne. Vše probíhalo v naprosté uvolněné atmosféře a výsledkem jsou přirozené fotky, které detailně zachytily náš velký den. Fotografku Kristýnku můžeme jen vřele doporučit!❤
Přečtěte si více
VYNIKAJÍCÍ
20 recenze na
Klára Rathousová
Klára Rathousová
03/07/2022
doporučuje
S Kristýnkou jsme absolvovali již druhé rodinné focení a z fotek jsme ohromně nadšení. Dokáže zachytit skvělé momenty a fotky tím vypadají velmi přirozeně. Navíc je velmi milá a sympatická. Mockrát děkujeme! 😍💯
Přečtěte si více
Petra Průchová
Petra Průchová
17/06/2022
doporučuje
Jsme moc rádi, že jsem Kristýnu náhodou našla na fb a oslovila ji. Musím říct, že lépe jsem vybrat nemohla 😊 Náš den nafotila dokonale, domluva absolutně bezkonkurenční a fotografování absolutně přirozené. Fotky dodané kvalitní, krásné a rychle 👏 Kristýnu doporučuji na 1000% Jsme rádi, že byla součástí našeho svatebního dne 😉
Přečtěte si více
Anna Strnad
Anna Strnad
31/05/2022
doporučuje
Paní Kristýna nám velmi rychle dodala krásné fotky, na které se musíme pořád dokola koukat. Děkujeme, že jste s námi strávila náš svatební den!
Přečtěte si více
Jelena Irić
Jelena Irić
27/05/2022
doporučuje
Kristýna is very nice and professional photographer. We enjoyed time with her. She is perfect with kids, she knows how to relax them and make them smile, so thanks to her we have beautiful pictures. Highly recommend her. Thank you Kristýna 😊
Přečtěte si více
Maira Salmenbayeva
Maira Salmenbayeva
07/12/2021
doporučuje
Focení s Kristýnou je velká radost, je moc milá a příjemná🥰 dělá to skvěle📸 poslední focení Vánoční byla okouzlující. V ateliéru s krásnou ozdobou, který Kristyna doporučila. A také hudba přidala správnou atmosféru k focení😍 Jsme rádi, že tě máme jako rodinnou fotografku, a můžeme zaznamenat důležité chvilky radosti s tebou❤️ Maira B.
Přečtěte si více
Iva Červenková
Iva Červenková
05/12/2021
doporučuje
Focení s Týnou bylo moc příjemné a milé. Máme díky ní krásný zážitek a úžasné fotky. Ještě jednou moc děkujeme a těšíme se na příště. 🤩😍 Iva a Michal
Přečtěte si více
Sandra Kvardová
Sandra Kvardová
25/09/2021
doporučuje
Dekujeme za prijemne focení s Kristynkou. nejen my,ale okolí je z fotek nadsene (slo o rodinnou fotografii) 💓 urcite jeste vyuzijeme 👍
Přečtěte si více
Katarzyna Vaňous
Katarzyna Vaňous
04/09/2021
doporučuje
Dlouho jsme hledali fotografa, ktery by nam udelal vkusne svatebni fotky a vyberu ani na chvili nelitujeme. Svatba je skvele zachycena se spoustou nadhernych detailu a momentek, ktere vyvolavaji vic vzpominek nez vsechny pripravene portrety. Kristyna ma opravdu oko pro detail i moment a velmi vkusna uprava fotek nam udelala velikou radost. Taky nasi hoste jsou z fotek nadseni. Navic Kristyna je velmi sympaticka. Vse probihalo rychle a bez problemu. Vrele doporucujeme a jeste jednou dekujeme! :)
Přečtěte si více
Petra Štěpánková
Petra Štěpánková
15/08/2021
doporučuje
Rádi bychom ještě jednou takhle veřejně poděkovali za nádherné fotečky. S Týnkou jsme si svatební i předsvatební focení moc užili. Fotky jsou přirozené a opravdu krásné :) Za velmi příjemné překvapení považujeme i to, že jsme všechny hotové fotečky obdrželi už pár dní po svatbě ;) Navíc je Týnka moc milá a je s ní skvělá domluva. Určitě doporučujeme všemi deseti!!!
Přečtěte si více

Pojďme fotit!